تعمیر مودم فریت بار محل تبلغیغ شما
صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 61

موضوع: بررسی مودم SLC-130S42G Seowonintech

  1. #41
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    346
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad5891 نمایش پست ها
    استاد جا داره یه تشکر ویژه از حضرتعالی و جناب حمید خان داشته باشم.با این راهنمایی به نتیجه رسیدم.خیلی خیلی لطف فرمودید.ممنون بابت راهنمایی و حوصله ای که به خرج دادید.
    خواهش میکنم بتونم راهنمایی کنم انجام میدم فقط باز به دوستان میگم هر گونه تغییرات مثل انلاک تو مودم همیشه ریسک خراب شدن مودم و اینطور مسائل رو داره همیشه با مسئولیت عرفی و شرعی و ... خودتون انجام بدید
    شما هم که انجام دادی اگر تونستی یه آموزش مختصر بنویسی که نیاز نباشه دوستان انقدر پست بخونن خیلی خوب میشه

  2. #42
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2021
    نوشته ها
    7
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    خواهش میکنم بتونم راهنمایی کنم انجام میدم فقط باز به دوستان میگم هر گونه تغییرات مثل انلاک تو مودم همیشه ریسک خراب شدن مودم و اینطور مسائل رو داره همیشه با مسئولیت عرفی و شرعی و ... خودتون انجام بدید
    شما هم که انجام دادی اگر تونستی یه آموزش مختصر بنویسی که نیاز نباشه دوستان انقدر پست بخونن خیلی خوب میشه

    به هر حال بازممنونم بابت راهنماییتون
    آنلاک یعنی ریسک مهندس جان و لذت بخشه این ریسک
    موارد رو که دوستان زحمت کشیدن گفتن منتها بنده هم تجربه خودم رو در اختیار بقیه قرار میدم
    چون باید فایل حتما سیستم عامل لینوکس باز بشه(معمولا این سیستم عامل رو نداریم )یه نرم افزار vmwareنیاز هست و یک سیستم عامل لینوکس (من خودم اوبونتو نصب کردم) که بصورت مجازی روی همون سیستمی که داریم نصب کنیم.
    با یوزر و پسوردی که اساتید زحمتشو کشیدن وارد تنظیمات مودم میشیم
    username: Administrator
    password: M0LT3@4GN3T
    یا
    username: Root
    password: PWDd0N~WH*4G#DN
    واسه من با دومی باز شد،یه backup از تنظیمات میگیریم که پسوند .tar هست
    واسه باز کردن آرشیو از دستور tar –xvf استفاده میکنیم
    با نرم افزار edit خود لینوکس در فایل ucfg_config دوتا تغییر که عزیزان قبلا فرمودند انجام میدیم
    simRestriction و search_mode را برابر صفر قرار میدیم
    با دستور tar –cvf مجدد فولد رو به حالت فشرده تبدیل میکنیم
    در نهایت بارگذاری فایل جدید و آنلاک شدن مودم
    فقط یه مورد که متوجه شدم این بود در صورتی که مودم رو آنلاک میکنیم وقتی reastor defult کنیم مودم به حالت لاک برمیگرده و مجدد باید تغییرات اعمال بشه(البته این تجربه من بود شاید اساتید راهی واسه این مورد داشته باشن)
    انشاالله مفید واقع بشه واسه دوستانی که میخوان مودمشون رو آنلاک کنن.یا علی

  3. Thanks MH.Mousavi thanked for this post.
  4. #43
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2021
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad5891 نمایش پست ها
    به هر حال بازممنونم بابت راهنماییتون
    آنلاک یعنی ریسک مهندس جان و لذت بخشه این ریسک
    موارد رو که دوستان زحمت کشیدن گفتن منتها بنده هم تجربه خودم رو در اختیار بقیه قرار میدم
    چون باید فایل حتما سیستم عامل لینوکس باز بشه(معمولا این سیستم عامل رو نداریم )یه نرم افزار vmwareنیاز هست و یک سیستم عامل لینوکس (من خودم اوبونتو نصب کردم) که بصورت مجازی روی همون سیستمی که داریم نصب کنیم.
    با یوزر و پسوردی که اساتید زحمتشو کشیدن وارد تنظیمات مودم میشیم
    username: Administrator
    password: M0LT3@4GN3T
    یا
    username: Root
    password: PWDd0N~WH*4G#DN
    واسه من با دومی باز شد،یه backup از تنظیمات میگیریم که پسوند .tar هست
    واسه باز کردن آرشیو از دستور tar –xvf استفاده میکنیم
    با نرم افزار edit خود لینوکس در فایل ucfg_config دوتا تغییر که عزیزان قبلا فرمودند انجام میدیم
    simRestriction و search_mode را برابر صفر قرار میدیم
    با دستور tar –cvf مجدد فولد رو به حالت فشرده تبدیل میکنیم
    در نهایت بارگذاری فایل جدید و آنلاک شدن مودم
    فقط یه مورد که متوجه شدم این بود در صورتی که مودم رو آنلاک میکنیم وقتی reastor defult کنیم مودم به حالت لاک برمیگرده و مجدد باید تغییرات اعمال بشه(البته این تجربه من بود شاید اساتید راهی واسه این مورد داشته باشن)
    انشاالله مفید واقع بشه واسه دوستانی که میخوان مودمشون رو آنلاک کنن.یا علی

    این روش کاملا جواب داد و من انجام دادم فقط با اجازه دوستان من تکمیل ترش میکنم
    نکته ای که باید بگم این هست که نیاز به سیستم عامل لینوکس نیست و فقط کافیه نرم افزار zip-7 رو روی ویندوز خودتون نصب کنید و خیلی راحت از حالت فشرده خارج کنید و تغییرات رو اعمال کنید و سپس با پسوند tar فشرده سازی رو انجام بدید .

  5. Thanks MH.Mousavi thanked for this post.
  6. #44
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2021
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    فقط یه سوال اونم اینکه آیا این کار که انجام بشه میشه از سیمکارت همراه اول هم استفاده کرد یا فقط ایرانسل رو جواب میده.

  7. #45
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    346
    Post Thanks / Like
    نه نمیشه این مودم فقط باند 42 هست همراه اول رو باند 42 سرویس نداره

  8. #46
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2021
    نوشته ها
    1
    Post Thanks / Like
    سلام الان که ورزن مودم من 1.0.14 هستش متاسفانه هیچکدوم از یوزر و پسوردی که اساتید زحمتشو کشیدن وارد تنظیمات مودم نمیشیه. کسی لطف میکنه راهنمایی کنه؟

  9. #47
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2021
    نوشته ها
    6
    Post Thanks / Like
    سلام و عرض ادب بنده هم مشکل جناب نیکان را دارم، چه باید کرد؟

  10. #48
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    346
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط ح2م نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب بنده هم مشکل جناب نیکان را دارم، چه باید کرد؟
    کلا تو اپدیت جدید همه یوزر پسورد هارو حذف کردن فقط با ادمین میشه وارد شد راه قبلی جواب نمیده باید حمید جان راه جدید منتشر کنن

  11. Thanks ح2م, saber73 thanked for this post.
  12. #49
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    61
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    کلا تو اپدیت جدید همه یوزر پسورد هارو حذف کردن فقط با ادمین میشه وارد شد راه قبلی جواب نمیده باید حمید جان راه جدید منتشر کنن
    بخش گرفتن بک اپ با یوزر معمولی hidden هست ؟ از طریق اینسپکت المنت هم باز نمیشه این مسیر ؟ یه صفحه مخفی دارن مودم های slc به این شکل :

    [IMG][فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ][/IMG]

    با این ادرس میشه بهش دسترسی پیدا کرد : [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]
    و اونجا با این کد مودم انلاک میشه :
    "at%unlock=1,"00000000

    ببینید براتون جواب میده .

  13. #50
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2021
    نوشته ها
    1
    Post Thanks / Like
    سلام وقت بخیر با این روش مودم آنلاک شد فقط یه مشکلی که هست در ضورتی سیم کارت td ایرانسل روش کار میکنه برام که اول خود سیم مبین نت رو بزارم داخلش بعدش که چراغ lte ابی شد سیم مبین نت رو در بیارم بجاش ایرانسل بزارم اگه از اول ایرانسل رو بزارم مودم رو روشن کنم چراغ lte چشمک زن میمونه و وصل نمیشه راهی هست بشه این مشکل رو حل کرد؟

صفحه 5 از 7 نخستنخست ... 34567 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •