تعمیر مودم محل تبلغیغ شما
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: بررسی مودم TENDA 4G 180/D-link DWR-932M

  1. #1
    Admin
    تاریخ عضویت
    Jan 2020
    نوشته ها
    82
    Post Thanks / Like

    بررسی مودم TENDA 4G 180/D-link DWR-932M

    TENDA 4G 180/D-link DWR-932M
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: b_201706161618251460-500x500-600x315.jpg
مشاهده: 6
حجم: 14.3 کیلو بایت


    باندهای قابل پشتیبانی:
    LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B38
    DC-HSPA + / HSPA + / HSPA / WCDMA: B8
    EDGE / GPRS / GSM: B2 / B3 / B5 / B8

    حداکثر سرعت دانلود این مودم 150Mb/s میباشد (CAT4)

    سی پی یو : Qualcomm 9607

    پورت های ارتباطی:
    SDCard
    Micro USB

    امکانات:



    فریمور های رسمی :

    فریمورهای ویرایش شده:





  2. Thanks rezai, Hossein jabbar thanked for this post.
  3. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2020
    محل سکونت
    Paraguay
    نوشته ها
    7
    Post Thanks / Like
    با سلام .

    مودم تندا 4g 180 همراه اول هیچ نرم افزار جدیدی براش نیومده که مشکلاتش حل بشه یا نرم افزار مشابه که با این سخت افزار جور در بیاد ؟

    (مشکل مودم : به شبکه 4g با آنتن کامل وصل میشه ولی دریافت اطلاعاتش در حد دیال آپه با مودم دیگه تست شده و دریافت اطلاعات خوب بوده ضمنا این مودم در حالت DC-HSPA+ - 3G سرعت خوبی داره پس فکر نکنم مشکل سخت افزاری باشه )

    با تشکر از پاسخ شما .

  4. #3
    Moderator Hamid1920 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    نوشته ها
    66
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezai نمایش پست ها
    با سلام .

    مودم تندا 4g 180 همراه اول هیچ نرم افزار جدیدی براش نیومده که مشکلاتش حل بشه یا نرم افزار مشابه که با این سخت افزار جور در بیاد ؟

    (مشکل مودم : به شبکه 4g با آنتن کامل وصل میشه ولی دریافت اطلاعاتش در حد دیال آپه با مودم دیگه تست شده و دریافت اطلاعات خوب بوده ضمنا این مودم در حالت dc-hspa+ - 3g سرعت خوبی داره پس فکر نکنم مشکل سخت افزاری باشه )

    با تشکر از پاسخ شما .
    این مودم های چینی معمولا با مارک های متفاوت تو بازار جهانی در حال فروش هستن و معمولا با جستجو میشه فریمورش رو پیدا کرد ولی با توجه به مشکلی که میگید احتمالا مشکل شما در بخش efs مودم هست که معمولا جزو فریمور نیست و با بروزرسانی فریمور این بخش بروز نمیشه
    مودم دیلینک مشابه این مودم تو بازار ایران هست اگر مودمش بدستم برسه بررسیش میکنم و اگر مودم به سرور خاصی برای اپدیت وصل میشد و فریمور روی سرور موجود بود دانلود میکنم و اینجا قرار میدم که البته احتمال رسیدن مودم دیلینک به دستم خیلی کم هست مگر اینکه دوستانی که دارن مشارکت کنن تو فعالیت

  5. Thanks rezai thanked for this post.
  6. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2020
    نوشته ها
    19
    Post Thanks / Like
    این مودم باند چهل و دو رو پشتیبانی می کنه؟

  7. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  8. #5
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    443
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط emrouz نمایش پست ها
    این مودم باند چهل و دو رو پشتیبانی می کنه؟
    نه اینا که با مین نت استفاده میکنن از سیمکارت های 360 استفاده میکنن که به FD وصل میشه

  9. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  10. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2020
    محل سکونت
    Paraguay
    نوشته ها
    7
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط emrouz نمایش پست ها
    این مودم باند چهل و دو رو پشتیبانی می کنه؟
    TDD-LTE - فقط باندهای 38 - 40 - 41 پشتیبانی میکنه


    FDD-LTE: Band1/Band3/Band5/Band7/Band8/Band20/B28

    TDD-LTE:Band38/Band40/Band41

    WCDMA:Band1/Band8

    GSM:Band2/Band3/Band5/Band8
    ویرایش توسط rezai : 07-26-2020 در ساعت 02:22 PM

  11. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    10
    Post Thanks / Like
    سلام برنامه imei changer برای این مودم هست اگه دوستان دارند بزارند

  12. #8
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    443
    Post Thanks / Like
    imei چرا میخواید عوض کنید معمولا این مودم کوالکامیا رو به این راحتی نمیشه imei عوض کرد مگه اینگه پورت کوالکامی بده یا قابلیت تغییر imei از طریق پورت AT داشته باشه

  13. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  14. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    10
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    imei چرا میخواید عوض کنید معمولا این مودم کوالکامیا رو به این راحتی نمیشه imei عوض کرد مگه اینگه پورت کوالکامی بده یا قابلیت تغییر imei از طریق پورت AT داشته باشه
    اگه راه حلی دارید شما یا دوستان برام برنامه یا لینک رو بفرستید ممنون میشم

  15. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •