تعمیر مودم محل تبلغیغ شما
صفحه 30 از 31 نخستنخست ... 2028293031 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 291 به 300 از 303

موضوع: نقد و بررسی مودم یوتل Utel-L443 / ZLT S12

  1. #291
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2022
    نوشته ها
    4
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط ershad نمایش پست ها
    سلام دوستان وقت بخیر
    من اوایل فریم ویر رو ساختم و چون مشکلاتی داشت منتشر نکردم که کسی مثل من گیر نکنه روش
    و چون کنکور دارم وقت نداشتم روش کار کنم و این مدت آنلاین نشدم
    الان همون فریم ویر اولی که ساختم رو میزارم هرکی دوست داشت استفاده بکنه (USSD حذف شده و WIFI تا 16 نفر وصل میشه)
    اگه کسی بود خواست فریم ویر ویرایش شده رو بسازیم و دراین باره اطلاعاتی داشت بهم پیام بده تو تلگرام Xdewana@

    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]

    پسوورد برای دانلود : netwiz.ir
    ایرانسل :
    با یوزر و پسوورد administrator وارد بشید و به این مسیر برید System Settings>System Upgrade در اینجا فریم ویر رو انتخاب کنید و دکمه آپلود رو بزنید و منتظر بمونید که مودم ریستارت بشه

    همراه اول :

    چون نداشتم نمیدونم پنلش چطوریه ولی به احتمال زیاد مثل ایرانسله


    با تشکر از حمید آقای عزیز برای راهنمای و کمک هاشون

    موفق باشید.

    پسورد فایل زیپ نذاشتید چی هست پسوردش

  2. #292
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    429
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط miladjvdn نمایش پست ها
    پسورد فایل زیپ نذاشتید چی هست پسوردش
    یه بار دیگه همین پست که ریپلای کردی رو بخون ببین واقعا پسورد رو نمیبینی؟
    خود فایل رو هم دیگه نیاز به اکسترکت نداره همونظوری زیپ شده باید بدی مودم
    رمز اونم بخوای برا تحقیقات تو اموزش ساخت فریمور گذاشته شده

  3. #293
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2022
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    دوستان سلام. کسی اینجا تجربه ی آنلاک مودم مبیننت mn4200 رو داره؟ ممنون میشم روشش رو خلاصه توضیح بدین. ضمنا مودم بنده سری جدیده و تازه خریدم

  4. #294
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2022
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    سلام دوستان کسی مودم مبین نت یوتل 4200 با ورژن 106 آنلاک کرده؟
    و اینکه چطور میشه به قسمت سوپر یوزر این مودم وارد شد؟

  5. #295
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2022
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadreza26204 نمایش پست ها
    دوستان من تمام مطالب سایت رو خوندم و بسیار درهم بود اول اینکه شما باید سوپریوزر یا همان روت پسورد و یوزرروت مودم رو بدونید .یعنی اگه فایل هم درست باشه با روت پسورد اصلی مودم وارد نشید نمی تونید مودمو انلاک کنید .و احتمال زیاد مودم بریک بشه .یعنی تو تک چراغ بمونه .
    دوم اینکه در بعضی از این مودم ها قسمت کانفیک مخفی یا حذف شده که باید به کمک دستور html و ویرایش که همون زدن f12 در مرورگر کروم هست رو بزنید و قسمت کانفیگ رو فعال کنید .نه قسمت بکاپ دیتا.
    سوم باید بدونید که کدام فایل رو رو مودم تزریق کنید که با تزریق فایل اشتباه مودم میتونه خاموش یا تک چراغ بمونه .
    چهاروم اینکه فایل و اموزش کاملی اگه نداشته باشین نمی تونید این مودم انلاک کنید .
    با تشکر از دوستان تقریبا سعی کردم راهنمایی درستی به دوستان برسونم . و باز اگه سوالی بود در خدمت دوستان هستم .
    فعال کردن قسمت کانفیگ چجوریه؟
    من تازه وارد این مقوله شدم اگه میشه راهنمایی کنین ممنونم

  6. #296
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    429
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط eng.j5800 نمایش پست ها
    فعال کردن قسمت کانفیگ چجوریه؟
    من تازه وارد این مقوله شدم اگه میشه راهنمایی کنین ممنونم
    این روش برا نسخه قدیمیه L443 هست رو مودمای جدید که فروش میره جواب نمبده

  7. #297
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2022
    نوشته ها
    1
    Post Thanks / Like
    سلام، خوب سوپر یوزر معمولن Root هست با R بزرگ، پسورد در لینک زیر توضیح داده چطور می تونید پیدا کنید،

    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]

    از فایرفاکس به 192.168.1.1 یا هر آدرسی که مودم داره برو، وارد حساب ادمین معمولی شو

    Ctrl + Shift + i بزن تا ابزار توسعه وب باز شه

    برو به تب Network و روی یکه از خط*ها (فایل) که توش عبارت goform_get_cmd_process داره کلیک کن

    بعد سمت راست روی Header کلیک کن

    بعد روی Resend کلیک کن

    سمت چپ در قسمت Request جلو Get یه آدرس نوشه، از اونجایی که نوشته isTest=false به بعدش پاک کن و به جاش بنویس isTest=false&cmd=admin_Password

    بیا پایین روی send کلیک کن

    سمت راست روی تب Result کلیک کن، اونجا ادمین پسورد نوشته

    با یوزر Root و پسوردی که به دست آوردی وارد مودم شو، در بخش System Settings>System upgrade فایل زیپ فیرمور مودمت آپلود کن و روی Upgrade کلیک کن، یه کم زمان می بره تا مودم خاموش روشن شه، یوزر پس جدید همون یوزر پس کارخانه admin/admin هست، وایفای هم پیش فرض open و بدون رمزه، باید بری دوباره براش رمز بذاری، هر سیمکارتی هم دلت خواست می تونی بذاری تو مودم، حالش ببر

  8. #298
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2020
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    12
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط ms930 نمایش پست ها
    سلام، خوب سوپر یوزر معمولن Root هست با R بزرگ، پسورد در لینک زیر توضیح داده چطور می تونید پیدا کنید،

    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]

    از فایرفاکس به 192.168.1.1 یا هر آدرسی که مودم داره برو، وارد حساب ادمین معمولی شو

    Ctrl + Shift + i بزن تا ابزار توسعه وب باز شه

    برو به تب Network و روی یکه از خط*ها (فایل) که توش عبارت goform_get_cmd_process داره کلیک کن

    بعد سمت راست روی Header کلیک کن

    بعد روی Resend کلیک کن

    سمت چپ در قسمت Request جلو Get یه آدرس نوشه، از اونجایی که نوشته isTest=false به بعدش پاک کن و به جاش بنویس isTest=false&cmd=admin_Password

    بیا پایین روی send کلیک کن

    سمت راست روی تب Result کلیک کن، اونجا ادمین پسورد نوشته

    با یوزر Root و پسوردی که به دست آوردی وارد مودم شو، در بخش System Settings>System upgrade فایل زیپ فیرمور مودمت آپلود کن و روی Upgrade کلیک کن، یه کم زمان می بره تا مودم خاموش روشن شه، یوزر پس جدید همون یوزر پس کارخانه admin/admin هست، وایفای هم پیش فرض open و بدون رمزه، باید بری دوباره براش رمز بذاری، هر سیمکارتی هم دلت خواست می تونی بذاری تو مودم، حالش ببر

    دوست عزیز این روش فقط واسه بدست آوردن پسورد admin هستش و هیچ ربطی به یوزر Root نداره!

  9. #299
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2022
    نوشته ها
    3
    Post Thanks / Like
    سلام دوستان من اکثر پست ها رو خوندم ولی ظاهرا رو مودم مبین نت من جواب نمیده ورژن MN-4200N_4.109 هستش
    یوزر و پسوردی که برای مبین نت گذاشته شده تو پست اول کار نمیکنه یا من بلد نیستم و همینطور روش دیگه برای اضافه کردن قسمت بک اپ هم کار نکرد
    لطفا راهتمایی کنید

  10. #300
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2020
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    12
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط linux نمایش پست ها
    سلام دوستان من اکثر پست ها رو خوندم ولی ظاهرا رو مودم مبین نت من جواب نمیده ورژن MN-4200N_4.109 هستش
    یوزر و پسوردی که برای مبین نت گذاشته شده تو پست اول کار نمیکنه یا من بلد نیستم و همینطور روش دیگه برای اضافه کردن قسمت بک اپ هم کار نکرد
    لطفا راهتمایی کنید
    سلام
    کلا روش آنلاک مودم های MN-4200 جدید متفاوته لطفا یه عکس از پنل مودم بگذارید تا روی ورژن جدید هم کار کنیم

صفحه 30 از 31 نخستنخست ... 2028293031 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •