تعمیر مودم محل تبلغیغ شما
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: بررسی مودم D100 /Gemtek WLTFQQ-124GN

  1. #1
    Moderator Hamid1920 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    نوشته ها
    65
    Post Thanks / Like

    بررسی مودم D100 /Gemtek WLTFQQ-124GN

    بررسی مودم D100 /Gemtek WLTFQQ-124GN

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 626116.jpg
مشاهده: 2
حجم: 47.3 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 626151.jpg
مشاهده: 4
حجم: 33.8 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 626197.jpg
مشاهده: 3
حجم: 37.5 کیلو بایت



    باندهای قابل پشتیبانی:
    LTE: B3 / B7
    DC-HSPA + / HSPA + / HSPA / WCDMA: B1
    EDGE / GPRS / GSM: B2 / B3 / B5 / B8

    حداکثر سرعت دانلود این مودم 150Mb/s میباشد (CAT4)

    سی پی یو : Qualcomm 9225

    پورت های ارتباطی:

    External Antenna: 2 TS9 port

    امکانات:



    فریمور های رسمی :
    فریمور ایرانسل نسخه 01.01.02.098 از MH.Mousavi
    فریمورهای ویرایش شده:





  2. Thanks mohamad55 thanked for this post.
  3. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    410
    Post Thanks / Like
    دانلود فریمور D100 نسخه 01.01.02.098
    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]

  4. Thanks , mohamad55 thanked for this post.
  5. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2020
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    سلام
    همین مودم از شرکت عربستانی که کلیپ هاش هست انلاک میشه اما رو ایرانسل جواب نمیده
    میشه فریمر اونو پیدا کرد

  6. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2020
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    دانلود فریمور D100 نسخه 01.01.02.098
    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]
    سلام
    همین مودم از شرکت عربستانی که کلیپ هاش هست انلاک میشه اما رو ایرانسل جواب نمیده
    میشه فریمر اونو پیدا کرد

  7. #5
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    410
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad55 نمایش پست ها
    سلام
    همین مودم از شرکت عربستانی که کلیپ هاش هست انلاک میشه اما رو ایرانسل جواب نمیده
    میشه فریمر اونو پیدا کرد
    این مودم رو روی همون فریمور ایرانسل با هزینه انلاک میکنن نیاز نیست فریمور عوض بشه بعد اون برنامه رو که مودمای عربستانی رو انلاک میکنه من سرج کردم اونا که انجام داده بودن گفته بودن مودم 3G شده

  8. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2021
    نوشته ها
    1
    Post Thanks / Like
    سلام دوستان کسی فریمور آنلاک مودم d100 داره؟

  9. #7
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    410
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط saleh نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی فریمور آنلاک مودم d100 داره؟
    تنها فریموری که ازین مودم موجوده گذاشتم فریمور انلاک نداره این مودم رو همون فریمور ایرانسل انلاک میکنن

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •