تعمیر مودم محل تبلغیغ شما
صفحه 3 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 105

موضوع: بررسی مودم FD-M60 ایرانسل / Huawei E5785

  1. #21
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2020
    نوشته ها
    8
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    این روش زدن فریمور رو مودمه
    برای انلاک باید به این روش فریمور مود شده بزنی و اسکریپت انلاک مودم های هواوی رو اجرا کنی تا انلاک بشه
    مرسی از اموزش میشه بهترین فریمور انلاک رو هم معرفی کنید چون صفحه اول چندتا دیدم ولی کودومش بهتره توضیح نداشتن
    و اینکه فایل فریمور توی کودوم پوشه باید باشه ؟
    ویرایش توسط behrooz-chz : 07-13-2020 در ساعت 07:15 PM

  2. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  3. #22
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    446
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz-chz نمایش پست ها
    مرسی از اموزش میشه بهترین فریمور انلاک رو هم معرفی کنید چون صفحه اول چندتا دیدم ولی کودومش بهتره توضیح نداشتن
    و اینکه فایل فریمور توی کودوم پوشه باید باشه ؟
    فزیمورایی که صابرجان ویرایش کرده و لینکش تو صفحه اول هست همشون خوبه یکیش رو بزن استفاده کن برای انلاک باید فریموری که مخصوص انلاک پچ شده باشه بزنی که نمیدونم این دو تا پچ شده یا نه میگردم فریمور پچ شده هم پیدا میکنم میزارم
    اگر یا اسکریپت حمید میزنی فایل فریمور تو فولدر برنامه باشه و فقط پورت مودم و اسم فریمور رو بزنی فریمور نصب میشه
    ویرایش توسط MH.Mousavi : 07-20-2020 در ساعت 02:02 PM

  4. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  5. #23
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    7
    Post Thanks / Like
    سلام
    مودم انلاکm60 رو دوباره فریمور فلش کنی دوباره لاک میشه؟

  6. #24
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    446
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamedxx1 نمایش پست ها
    سلام
    مودم انلاکm60 رو دوباره فریمور فلش کنی دوباره لاک میشه؟
    بستگی داره چطوری انلاک کرده باشی اگه با اسکریپت انلاک کرده باشی با تغییر فریمور آنلاک نمیپره

  7. Thanks hamedxx1 thanked for this post.
  8. #25
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2020
    نوشته ها
    8
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    فزیمورایی که صابرجان ویرایش کرده و لینکش تو صفحه اول هست همشون خوبه یکیش رو بزن استفاده کن برای انلاک باید فریموری که مخصوص انلاک پچ شده باشه بزنی که نمیدونم این دو تا پچ شده یا نه میگردم فریمور پچ شده هم پیدا میکنم میزارم
    اگر یا اسکریپت حمید میزنی فایل فریمور تو فولدر برنامه باشه و فقط پورت مودم و اسم فریمور رو بزنی فریمور نصب میشه
    ممنون من میخوام مودم رو انلاک کنم اگه میشه یه فریمور با اسکریپت بذارید که بزنم رو مودم
    ویرایش توسط behrooz-chz : 07-24-2020 در ساعت 12:18 PM

  9. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  10. #26
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    446
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz-chz نمایش پست ها
    ممنون من میخوام مودم رو انلاک کنم اگه میشه یه فریمور با اسکریپت بذارید که بزنم رو مودم
    من چند بار خواستم اپلود کنم نشد سرعت اپلودم بقیه دوستان که دارن باید اپلود کنن اسکریپت انلاکم از پست اول میتونی برداری

  11. Thanks behrooz-chz, Hossein jabbar thanked for this post.
  12. #27
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2020
    نوشته ها
    1
    Post Thanks / Like
    سلام این مودم یه حالتی داره که میشه استفاده از باتری یا برق مستقیم رو به وب یو آیش اضافه کرد کسی دارتش ؟یا اطلاعاتی در موردش داره؟

  13. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  14. #28
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    446
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir.ma نمایش پست ها
    سلام این مودم یه حالتی داره که میشه استفاده از باتری یا برق مستقیم رو به وب یو آیش اضافه کرد کسی دارتش ؟یا اطلاعاتی در موردش داره؟
    این نسخه که این قابلیت رو داره صابر جان درست کرده و فکر میکنم با دریافت هزینه کم براتون انجام میده
    خودتون بخواید درست کنید باید تو 4pda اکانت درست کنید بگردید ببینید تو کدوم بخشش گذاشتن دانلود کنید نیاز به تغییر اگه بود تغییر بدید

  15. Thanks amir.ma, Hossein jabbar thanked for this post.
  16. #29
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2020
    نوشته ها
    5
    Post Thanks / Like
    سلام
    آقا من از اسکریپتتون استفاده کردم بعد لودر زدن وقتی برای مودم میره رو حالت ویتینگ تا پارتیشنهارو پاک کنه مودم تو ویندوز درایوش رو نمیشنهسه و یه دیوایس نشون داده میشه با اسم balong 7.2 منم درایورش رو ندارم اگر امکانش هست درایورش رو برام بفرستید یا راهنمایی بفرمایید اینم شماره واتساپم 09124476040

  17. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
  18. #30
    Moderator Hamid1920 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    نوشته ها
    69
    Post Thanks / Like
    من خودم از درایور
    Google Kedacom Android bootloader Interface
    استفاده میکنم سرچ کنید تو اینترنت پیدا میکنید پکیجی هم که گذاشتم فک میکنم فایل فست بوتش (fastboot.exe) قدیمی هست و درایورای جدید رو نمیشناسه سعی میکنم تو چند روز دیگه پکیج رو اپدیت کنم

  19. Thanks Hossein jabbar thanked for this post.
صفحه 3 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •