تعمیر مودم محل تبلغیغ شما
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 39

موضوع: آنلاک مودم یوتل مدل LT643 ویا مدل HA6400 همراه اول و یا mn6200d مبین نت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2020
    نوشته ها
    12
    Post Thanks / Like

    آنلاک مودم یوتل مدل LT643 ویا مدل HA6400 همراه اول و یا mn6200d مبین نت

    با سلام

    این مدل مودم ها که همگی از یک خانواده هستند تا بحال آنلاک شده ؟ قابل آنلاک هست ؟



    مودم یوتل مدل LT643

    مدل HA6400 همراه اول

    mn6200d مبین نت

  2. Thanks saber73 thanked for this post.
  3. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    222
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط shervin نمایش پست ها
    با سلام

    این مدل مودم ها که همگی از یک خانواده هستند تا بحال آنلاک شده ؟ قابل آنلاک هست ؟



    مودم یوتل مدل LT643

    مدل HA6400 همراه اول

    mn6200d مبین نت
    سلام مودم یوتل مدل LT643 که جنرال هست و انلاک نمیخواد مدل mn6200d مبین نت هم بله ما انلاک کردیم و مدل HA6400 همراه اول هم دستمون نرسیده تا روش کار کنیم و در کل هر سه یک اشغال و افتضاح علمی مهندسی چینی + ایرانی هستن . ضعیفترین و بدترین مودم حال حاضر کشور هستن به همراه داداش کوچیکتر خودشون یعنی s1. اصلا سما اینها نرید و پولتون رو دور نیندازید گول cat6 یا mimo4*4 اینها رو هم نخورید که اصلا کار نمیکنن . مودم i60-g1 یا مودم 3100d فوق العاده از این مودم ها بهتر و عالی تر هستن و خیلی هم خوب جواب میدن .

  4. Thanks shervin thanked for this post.
  5. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2020
    نوشته ها
    12
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط saber73 نمایش پست ها
    سلام مودم یوتل مدل LT643 که جنرال هست و انلاک نمیخواد مدل mn6200d مبین نت هم بله ما انلاک کردیم و مدل HA6400 همراه اول هم دستمون نرسیده تا روش کار کنیم و در کل هر سه یک اشغال و افتضاح علمی مهندسی چینی + ایرانی هستن . ضعیفترین و بدترین مودم حال حاضر کشور هستن به همراه داداش کوچیکتر خودشون یعنی s1. اصلا سما اینها نرید و پولتون رو دور نیندازید گول cat6 یا mimo4*4 اینها رو هم نخورید که اصلا کار نمیکنن . مودم i60-g1 یا مودم 3100d فوق العاده از این مودم ها بهتر و عالی تر هستن و خیلی هم خوب جواب میدن .
    صابر جان

    مودم مدل HA6400 رو برای یکی از بستگان خریداری کردم . برسه دستم برای آنلاک باهات تماس می گیرم .

    2 تا آنلاک برای من قبلا انجام دادی همیشه دعات می کنم .

    یک راه تماس اگر برای من تو پیام خصوصی ارسال کنی ممنون میشم .

  6. Thanks hamidbaba thanked for this post.
  7. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2023
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط saber73 نمایش پست ها
    سلام مودم یوتل مدل LT643 که جنرال هست و انلاک نمیخواد مدل mn6200d مبین نت هم بله ما انلاک کردیم و مدل HA6400 همراه اول هم دستمون نرسیده تا روش کار کنیم و در کل هر سه یک اشغال و افتضاح علمی مهندسی چینی + ایرانی هستن . ضعیفترین و بدترین مودم حال حاضر کشور هستن به همراه داداش کوچیکتر خودشون یعنی s1. اصلا سما اینها نرید و پولتون رو دور نیندازید گول cat6 یا mimo4*4 اینها رو هم نخورید که اصلا کار نمیکنن . مودم i60-g1 یا مودم 3100d فوق العاده از این مودم ها بهتر و عالی تر هستن و خیلی هم خوب جواب میدن .
    سلام آقا صابر امکانش هست رمز روت رو منتشر کنید همینطور که فرمودید افتضاحه خواستم ببینم با تغییرات تو روت میشه سیگنال بهتری بگیرم
    ممنونم

  8. #5
    Member ALiAS2 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2022
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    96
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط mokia نمایش پست ها
    سلام آقا صابر امکانش هست رمز روت رو منتشر کنید همینطور که فرمودید افتضاحه خواستم ببینم با تغییرات تو روت میشه سیگنال بهتری بگیرم
    ممنونم
    سلام دوست عزیز بهتره از توی نت دنبال مودم ZLT-S50 باشی این مدل که اسمشو گذاشتم خیلی شبیه این مدل خودمونه ولی خب این آنتن خارجی بهش وصل میشه ولی اینایی که توی ایران هست هیچکدوم این قابلیت رو ندارن یعنی من ندیدم !! اغلب هم دیدم توی فریمور های این مدل های چینی رمز تلنت شون هست حتی میتونین ترکیبی بزنین !!

    admin admin123

    root root123

    فقط کافیه شما تست کنی ببینی ولی توی نت بزنی میتونی کلی ازین مدل رموز مربوط ورود به تلنت رو پیدا کنی و تست کنی ببینی با کدوم وارد میشه !! منم با کلی آزمون خطا برای آدرس های مودم مثل 192.168.1.1 رو مشابهش رو تست زدم و پیدا کردم و وارد شدم البته هیچ فرقی نداشت

    ولی خب بازم میشه با آزمون خطا خیلی چیزای جدیدترم یاد بگیرین و بدست بیارین و یادتون بمونه !!






    فقط اینی که میخواسته آنباکسش کنه ...
    ویرایش توسط ALiAS2 : 07-25-2023 در ساعت 12:39 AM

  9. Thanks mokia thanked for this post.
  10. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2023
    نوشته ها
    2
    Post Thanks / Like
    سلام ممنون از شما سپاسگزارم
    اتفاقا خیلی سعی کردم چون مطمئن بودم طبق محصولات قبلی باز یوتل با کدوم شرکت قرارداد بسته برای محصول جدید.

    تولید کننده*ای هم هست که سایتشم sztozed zlt s50 هست تک پورته!

    یوزر پسورد متاسفانه همه*ی اینا رو تست کردم اما جواب نمیده!

    تو بخش Restore دوتا بخش رو هاید کردن یکی اکسپورت کانفیگ و یکی ایمپورت کانفیگ! که تو admin:admin کار میکنه!

    چنتا بخش دیگه هم چیزایی دیدم که هاید شده بود و با تغییرات در html مشاهده کردم!

    متاسفانه میخوام از td lte استفاده کنم که تنها ایرانسل فروش داره و از طرفی نمیدونم چطور آنلاک میشه!
    ویرایش توسط mokia : 07-25-2023 در ساعت 02:48 AM

  11. #7
    Member ALiAS2 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2022
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    96
    Post Thanks / Like

    Smile

    نقل قول نوشته اصلی توسط mokia نمایش پست ها
    سلام ممنون از شما سپاسگزارم
    اتفاقا خیلی سعی کردم چون مطمئن بودم طبق محصولات قبلی باز یوتل با کدوم شرکت قرارداد بسته برای محصول جدید.

    تولید کننده*ای هم هست که سایتشم sztozed zlt s50 هست تک پورته!

    یوزر پسورد متاسفانه همه*ی اینا رو تست کردم اما جواب نمیده!

    تو بخش Restore دوتا بخش رو هاید کردن یکی اکسپورت کانفیگ و یکی ایمپورت کانفیگ! که تو admin:admin کار میکنه!

    چنتا بخش دیگه هم چیزایی دیدم که هاید شده بود و با تغییرات در html مشاهده کردم!

    متاسفانه میخوام از td lte استفاده کنم که تنها ایرانسل فروش داره و از طرفی نمیدونم چطور آنلاک میشه!

    ببین اونطوری که من تابحال تست کردم مخصوصا روی مودم های مبین نت با فریمور هاشون دقیقا با همین admin admin میتونی به دسترسی کامل دست پیدا کنی و یه کد دیگه داشت به نام user user که اونو میزدم یه سری مشخصات اضافی رو نشون میداد ولی نمیتونستی تغییراتی رو درون مودم ایجاد و ذخیره کنی این تنها تفاوتش بود !! ولی admin وارد میشدی کامل دسترسی داشتی !! اینم احتمالا همونطوره و در کل منم مودمش رو ندارم که بتونم تستی بگیرم یا بتونم کامل راهنماییت کنم عزیزجان اما اگر بتونی از اطلاعات مودم AG3100D Mobinnet , AG3000M
    در همین انجمن و صفحات دیگه استفاده کنی شاید بتونی منو های مخفی رو پیدا کنی درون فریمورش که بشه مثلا قابلیت محدود کردن سیمکارت در حالت PLMN رو برداری تا بشه به یه شکلی از مودم برای بقیه سیمکارت ها استفاده کنی !! ولی حدسم اینه که به این سادگیا نیست متاسفانه و نیازمند کلی آزمون خطا گرفتنه تا بلکه به یه نتیجه نسبی برسین !!

  12. Thanks mokia thanked for this post.
  13. #8
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    222
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط ALiAS2 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بهتره از توی نت دنبال مودم ZLT-S50 باشی این مدل که اسمشو گذاشتم خیلی شبیه این مدل خودمونه ولی خب این آنتن خارجی بهش وصل میشه ولی اینایی که توی ایران هست هیچکدوم این قابلیت رو ندارن یعنی من ندیدم !! اغلب هم دیدم توی فریمور های این مدل های چینی رمز تلنت شون هست حتی میتونین ترکیبی بزنین !!

    admin admin123

    root root123

    فقط کافیه شما تست کنی ببینی ولی توی نت بزنی میتونی کلی ازین مدل رموز مربوط ورود به تلنت رو پیدا کنی و تست کنی ببینی با کدوم وارد میشه !! منم با کلی آزمون خطا برای آدرس های مودم مثل 192.168.1.1 رو مشابهش رو تست زدم و پیدا کردم و وارد شدم البته هیچ فرقی نداشت

    ولی خب بازم میشه با آزمون خطا خیلی چیزای جدیدترم یاد بگیرین و بدست بیارین و یادتون بمونه !!






    فقط اینی که میخواسته آنباکسش کنه ...
    به طور کل مودمی که یوتل داره ارائه میده اصلا این مودم شرکت mtn نیست و به این راحتی ها هم نیست هر کسی واردش بشه و انلاکش کنه . مودم هر اپراتور هم امنیت خاص خودش رو داره مثلا الان امنیت مودم i60-b1 ایرانسل با mn6200 مبین نت کلی فرق داره . و تند تند هم دارن اپدیت میکنن و جلو راه های ورود رو میبندن و در اینده هم ممکنه کلا انلاک نشه البته هنوز معلوم نیست و به اونجا ها نرسیدیم .
    https://t.me/Unknown2023_1
    آنلاک به صورت ریموت مودم های سیم کارتی

  14. Thanks ALiAS2 thanked for this post.
  15. #9
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    222
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط mokia نمایش پست ها
    سلام آقا صابر امکانش هست رمز روت رو منتشر کنید همینطور که فرمودید افتضاحه خواستم ببینم با تغییرات تو روت میشه سیگنال بهتری بگیرم
    ممنونم
    اسم و رمز روت اینها هش شده و غیر قابل دسترسی هست و کار هر کسی نیست درش بیاره .
    https://t.me/Unknown2023_1
    آنلاک به صورت ریموت مودم های سیم کارتی

  16. Thanks ALiAS2, mokia thanked for this post.
  17. #10
    Moderator Hamid1920 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    نوشته ها
    93
    Post Thanks / Like
    این روتر یه اسیب پذیری تو بخش Iperf داره که البته تو اپدیت جدید که برای مبین نت اومده بسته شده ولی روی اپراتورهای دیگه تا اونجایی که اطلاع دارم باز هست
    اگر دوستان مشارکت کنن فک میکنم راه انلاک براحتی در بیاد
    این نکته رو برای شروع گفتم که اگر دوستان تمایل داشتن مشارکت کنن

  18. Thanks ALiAS2 thanked for this post.
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •