با سلام
این مدل مودم ها که همگی از یک خانواده هستند تا بحال آنلاک شده ؟ قابل آنلاک هست ؟
مودم یوتل مدل LT643
مدل HA6400 همراه اول
mn6200d مبین نت
با سلام
این مدل مودم ها که همگی از یک خانواده هستند تا بحال آنلاک شده ؟ قابل آنلاک هست ؟
مودم یوتل مدل LT643
مدل HA6400 همراه اول
mn6200d مبین نت
سلام مودم یوتل مدل LT643 که جنرال هست و انلاک نمیخواد مدل mn6200d مبین نت هم بله ما انلاک کردیم و مدل HA6400 همراه اول هم دستمون نرسیده تا روش کار کنیم و در کل هر سه یک اشغال و افتضاح علمی مهندسی چینی + ایرانی هستن . ضعیفترین و بدترین مودم حال حاضر کشور هستن به همراه داداش کوچیکتر خودشون یعنی s1. اصلا سما اینها نرید و پولتون رو دور نیندازید گول cat6 یا mimo4*4 اینها رو هم نخورید که اصلا کار نمیکنن . مودم i60-g1 یا مودم 3100d فوق العاده از این مودم ها بهتر و عالی تر هستن و خیلی هم خوب جواب میدن .
سلام دوست عزیز بهتره از توی نت دنبال مودم ZLT-S50 باشی این مدل که اسمشو گذاشتم خیلی شبیه این مدل خودمونه ولی خب این آنتن خارجی بهش وصل میشه ولی اینایی که توی ایران هست هیچکدوم این قابلیت رو ندارن یعنی من ندیدم !! اغلب هم دیدم توی فریمور های این مدل های چینی رمز تلنت شون هست حتی میتونین ترکیبی بزنین !!
admin admin123
root root123
فقط کافیه شما تست کنی ببینی ولی توی نت بزنی میتونی کلی ازین مدل رموز مربوط ورود به تلنت رو پیدا کنی و تست کنی ببینی با کدوم وارد میشه !! منم با کلی آزمون خطا برای آدرس های مودم مثل 192.168.1.1 رو مشابهش رو تست زدم و پیدا کردم و وارد شدم البته هیچ فرقی نداشت
ولی خب بازم میشه با آزمون خطا خیلی چیزای جدیدترم یاد بگیرین و بدست بیارین و یادتون بمونه !!
فقط اینی که میخواسته آنباکسش کنه ...
![]()
ویرایش توسط ALiAS2 : 07-25-2023 در ساعت 12:39 AM
سلام ممنون از شما سپاسگزارم
اتفاقا خیلی سعی کردم چون مطمئن بودم طبق محصولات قبلی باز یوتل با کدوم شرکت قرارداد بسته برای محصول جدید.
تولید کننده*ای هم هست که سایتشم sztozed zlt s50 هست تک پورته!
یوزر پسورد متاسفانه همه*ی اینا رو تست کردم اما جواب نمیده!
تو بخش Restore دوتا بخش رو هاید کردن یکی اکسپورت کانفیگ و یکی ایمپورت کانفیگ! که تو admin:admin کار میکنه!
چنتا بخش دیگه هم چیزایی دیدم که هاید شده بود و با تغییرات در html مشاهده کردم!
متاسفانه میخوام از td lte استفاده کنم که تنها ایرانسل فروش داره و از طرفی نمیدونم چطور آنلاک میشه!
ویرایش توسط mokia : 07-25-2023 در ساعت 02:48 AM
ببین اونطوری که من تابحال تست کردم مخصوصا روی مودم های مبین نت با فریمور هاشون دقیقا با همین admin admin میتونی به دسترسی کامل دست پیدا کنی و یه کد دیگه داشت به نام user user که اونو میزدم یه سری مشخصات اضافی رو نشون میداد ولی نمیتونستی تغییراتی رو درون مودم ایجاد و ذخیره کنی این تنها تفاوتش بود !! ولی admin وارد میشدی کامل دسترسی داشتی !! اینم احتمالا همونطوره و در کل منم مودمش رو ندارم که بتونم تستی بگیرم یا بتونم کامل راهنماییت کنم عزیزجان اما اگر بتونی از اطلاعات مودم AG3100D Mobinnet , AG3000M
در همین انجمن و صفحات دیگه استفاده کنی شاید بتونی منو های مخفی رو پیدا کنی درون فریمورش که بشه مثلا قابلیت محدود کردن سیمکارت در حالت PLMN رو برداری تا بشه به یه شکلی از مودم برای بقیه سیمکارت ها استفاده کنی !! ولی حدسم اینه که به این سادگیا نیست متاسفانه و نیازمند کلی آزمون خطا گرفتنه تا بلکه به یه نتیجه نسبی برسین !!
به طور کل مودمی که یوتل داره ارائه میده اصلا این مودم شرکت mtn نیست و به این راحتی ها هم نیست هر کسی واردش بشه و انلاکش کنه . مودم هر اپراتور هم امنیت خاص خودش رو داره مثلا الان امنیت مودم i60-b1 ایرانسل با mn6200 مبین نت کلی فرق داره . و تند تند هم دارن اپدیت میکنن و جلو راه های ورود رو میبندن و در اینده هم ممکنه کلا انلاک نشه البته هنوز معلوم نیست و به اونجا ها نرسیدیم .
https://t.me/Unknown2023_1
آنلاک به صورت ریموت مودم های سیم کارتی
https://t.me/Unknown2023_1
آنلاک به صورت ریموت مودم های سیم کارتی
این روتر یه اسیب پذیری تو بخش Iperf داره که البته تو اپدیت جدید که برای مبین نت اومده بسته شده ولی روی اپراتورهای دیگه تا اونجایی که اطلاع دارم باز هست
اگر دوستان مشارکت کنن فک میکنم راه انلاک براحتی در بیاد
این نکته رو برای شروع گفتم که اگر دوستان تمایل داشتن مشارکت کنن