نوشته اصلی توسط
Hamid1920
صابر جان اطلاعاتتون غلط هست متاسفانه چند نفر میشیند دورهم یک کلاغ چهل کلاغ، کلی اطلاعات غلط باهم رد و بدل میکنید بعد میخواید من هم بشینم به همش جواب بدم
والا دل منم پره از دستتون و کارایی که کردید ولی به خودم حق و اجاره این رو نمیدم بیام شمارو متهم به کاری کنم یا قضاوتتون کنم ولی خوب شما متاسفانه خیلی تهاجمی اصرار داری حرفایی که میزنی درسته و انتظار داری بقیه دقیقا طبق چیزی که شما مد نظرته رفتار کنن اولا که من روش انلاک مودمی رو به چند نفر نفروختم تا بحال اگر هدفمند داری این حرف رو میزنی که بعدا بهش استناد کنی که وافعا باید تاسف خورد اگر هم نه باور داری به حرفت لطفا رسید پولی که چند نفر بابت انلاک یک مودم برای من زدن و چتشون رو که همگی بابت یک مودم خاص بوده ارسال کن برام خوشحال میشم راست و دروع این حرفا مشخص بشه
مورد بعدی قطعا مورد هایی وجود داشته که برنامه یا فایلی هم درست کردم فروحتم متوجه نمیشم دلیلش رو که چرا باید بیام عمومی اعلام کنم و شما طلبکار باشی ازم که چرا نگفتم قطعا شما هم اسکریپت یا فایلی زحمت کشیدی درست کردی و فروختی این دلیلی نمیشه من بیام شمارو بازخواست بکنم
یا اینکه میای مطرح میکنی که چرا تو فلان گروه هستی و بخوای نتیجه خاصی بگیزی خوب منو یه نفر تو اون گروه اد کرده اینطوری با مطرح کردن این مسائل، واقعا نمیشه امتیازی از طرفت یگیزی
در کل این بحثی که راه انداختید بنطرم خیلی بیربط به موضوع بود و من بالاخره متوجه نشدم چه هدفی رو دنبال میکنید و دقیقا چیو میخواید ثابت کنید
اگر بدی از من دیدید بیاید بگید من از حمید تو فلان مورد بدی دیدم اینطوزی منطقی تره تا اینکه بخوای منو بخاطر اینکه جایی درامدزایی هم کردم متهم کنی