تعمیر مودم محل تبلغیغ شما
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 27

موضوع: بررسی مودم FD-I40 A1

  1. #1
    Admin
    تاریخ عضویت
    Jan 2020
    نوشته ها
    82
    Post Thanks / Like

    بررسی مودم FD-I40 A1

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 110310559.jpg
مشاهده: 3
حجم: 17.7 کیلو بایت


    ابعاد: 110*116*67.5 میلی*متر
    وزن: 200 گرم
    نوع اتصال: بی*سیم و باسیم
    رابط*ها: پورت RJ-45 LAN
    نوع آنتن: آنتن خارجی 4G,WI-FI از نوع 2*2
    سرعت انتقال داده*ها: تا 150 مگابیت بر ثانیه
    صفحه نمایش: ندارد
    استانداردهای بی*سیم: IEEE 802.11b‏,‏ IEEE 802.11g‏,‏ IEEE 802.11n
    محدوده فرکانس: 2.4 گیگاهرتز





  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2021
    نوشته ها
    14
    Post Thanks / Like

    FDI40 A1 یا همان مودم asus 4G N12 B1

    با سلام به دوستان عزیز مودم بنده بودFDI40 A1 و تلاشم که بتونم انلاک کنم از این رو خواستم دوستان کمک کننن اول اینکه این مودم همان مودم asus 4G N12 B1 هست که با کمی تغییر نام به و تغییر شکل موفق شدن مودم بدون نام نشونی کنن .
    دوم اینکه من تنوستم با فایل آپدیت مودم asus 4G N12 B1 منو مودم کاملا به ایسوس تغییر بدم ولی مشگلی که دارم باز نتونستم انلاک کنم و فقط سیم ایرانسل می خونه و همراه اول نمی خونه و سیم لاک میده از دوستان کسی اگه به برنامه نویسی بلده کمک کنه ببینیم فایل میشه تغییر داد.

    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]
    و فایل مربوطه برای اپدیت بصورت ZIP هست که فایلو در قسمت اپدیت میزارین و تیک اپدیت میزنین
    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]

    ویرایش توسط mohamadreza26204 : 06-27-2021 در ساعت 08:36 PM

  3. Thanks saber73, MH.Mousavi, vigilante thanked for this post.
  4. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    446
    Post Thanks / Like
    ممنون از فایل مفیدت تا اونجا که من میدونم فریمور به تنهایی بدرد انلاک نمیخوره مثلا مثل مودمهای هواوی فریمورش رو میشه پچ کرد دسترسی تلنت گرفت بعد انلاک کرد ولی به هرحال بعد تلنت گرفتن باید راه انلاکش در بیاد

  5. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    81
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadreza26204 نمایش پست ها
    با سلام به دوستان عزیز مودم بنده بودFDI40 A1 و تلاشم که بتونم انلاک کنم از این رو خواستم دوستان کمک کننن اول اینکه این مودم همان مودم asus 4G N12 B1 هست که با کمی تغییر نام به و تغییر شکل موفق شدن مودم بدون نام نشونی کنن .
    دوم اینکه من تنوستم با فایل آپدیت مودم asus 4G N12 B1 منو مودم کاملا به ایسوس تغییر بدم ولی مشگلی که دارم باز نتونستم انلاک کنم و فقط سیم ایرانسل می خونه و همراه اول نمی خونه و سیم لاک میده از دوستان کسی اگه به برنامه نویسی بلده کمک کنه ببینیم فایل میشه تغییر داد.

    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]
    و فایل مربوطه برای اپدیت بصورت ZIP هست که فایلو در قسمت اپدیت میزارین و تیک اپدیت میزنین
    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]

    با این فریمور مودم قابلیت استفاده از vpn رو داره ؟

  6. #5
    Moderator Hamid1920 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    نوشته ها
    69
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط saber73 نمایش پست ها
    با این فریمور مودم قابلیت استفاده از vpn رو داره ؟
    نه صابر جان من چک کردم نداشت

  7. Thanks saber73 thanked for this post.
  8. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2021
    نوشته ها
    14
    Post Thanks / Like
    کسی تونسته انلاک کنه
    با سریال پورت نونستم کانکت بشم و یوز پسورد این هست فقط دستورات ap command و کمی حوصله .
    user :root
    passwoord:
    oelinux1
    یا
    like on EC20

  9. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2021
    نوشته ها
    14
    Post Thanks / Like


  10. Thanks saber73 thanked for this post.
  11. #8
    Moderator Hamid1920 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    نوشته ها
    69
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadreza26204 نمایش پست ها
    کسی تونسته انلاک کنه
    با سریال پورت نونستم کانکت بشم و یوز پسورد این هست فقط دستورات ap command و کمی حوصله .
    user :root
    passwoord:
    oelinux1
    یا
    like on EC20
    نیار به استفاده از پورت سریال نیست، زوی این مودم تلنت باز هست و با همین رمز عبور که نوشتید میتونید تلنت بزنید و لاگین کنید

  12. Thanks saber73, shervin thanked for this post.
  13. #9
    Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    81
    Post Thanks / Like
    بلاخره انحصار انلاک این مودم هم شکست و دوست خوبمون اقای ریگی ( نت انتن تفتان ) هم تونستن انلاک کنن و فریمور هم براش عوض کنن حتی ایشون باند 1 و 8 هم به مودم به صورت دایمی اضافه کردن و باند 1 در تست موفقیت امیز بود و باند 8 چون در مناطق خیلی کمی راه اندازی شده در حال پیدا کردن مکان مناسب و تست این باند هم هستن متاسفانه باند 20 و 38 و 42 رو مودم نمیتونه باهاشون کار کنه و مشکل موندن مودم رو حالت کانکتینگ و ندادن اینترنت هم تونستن حل کنن

  14. Thanks MH.Mousavi, hamidbaba thanked for this post.
  15. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    11
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط saber73 نمایش پست ها
    بلاخره انحصار انلاک این مودم هم شکست و دوست خوبمون اقای ریگی ( نت انتن تفتان ) هم تونستن انلاک کنن و فریمور هم براش عوض کنن حتی ایشون باند 1 و 8 هم به مودم به صورت دایمی اضافه کردن و باند 1 در تست موفقیت امیز بود و باند 8 چون در مناطق خیلی کمی راه اندازی شده در حال پیدا کردن مکان مناسب و تست این باند هم هستن متاسفانه باند 20 و 38 و 42 رو مودم نمیتونه باهاشون کار کنه و مشکل موندن مودم رو حالت کانکتینگ و ندادن اینترنت هم تونستن حل کنن
    خیلی ممنون از صابر عزیز لطف دارید . ان شاء الله تست باندها رو روی بیشتر مودم هایی که آنلاک کردم ( d100 Fdi40G1 ) انجام میدم و نتیجه رو خدمتون ارائه میکنم جهت اطلاع رسانی دوستان و همکاران

    unlock : TF-I60 LH92 CA60 ZTE MF910 FD-I40(all version) M60 M40 Utel (all version) D100 Most Huawei modems Tp-link MR200 Hiweb Tenda 180-185 MC-i110 Airemaster(All version) Slc-130
    ویرایش توسط hamidbaba : 10-26-2021 در ساعت 11:09 PM

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •