تعمیر مودم محل تبلغیغ شما
صفحه 56 از 77 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 551 به 560 از 761

موضوع: بررسی مودم Huawei B612s-25d/Irancell TF-I60

  1. #551
    Moderator Hamid1920 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2020
    نوشته ها
    65
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza نمایش پست ها
    چند بار تست کردم وقتی اسکریپت را از داخل فولدر online با دستور ./setDailyRebootTime 18:20 اجرا میکنم کار میکنه ولی وقتی از فولدر etc اجرا میکنم پیغام زیر را میده و کار نمیکنه. به هر 2 فایل اسکریپت هم دسترسی 775 دادم.

    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]
    اسکریپت طوری نوشته شده که در محلی که اجرا میشه انتظار داره rebootcheck.sh هم همونجا باشه برای اینکه اسکریپت درست کار کنه فایل setDailyRebootTime رو باز کنید و مسیر ./rebootcheck.sh رو کامل به این صورت بدید
    کد:
    /online/rebootcheck.sh

  2. Thanks MH.Mousavi, reza thanked for this post.
  3. #552
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2020
    نوشته ها
    6
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid1920 نمایش پست ها
    اسکریپت طوری نوشته شده که در محلی که اجرا میشه انتظار داره rebootcheck.sh هم همونجا باشه برای اینکه اسکریپت درست کار کنه فایل setDailyRebootTime رو باز کنید و مسیر ./rebootcheck.sh رو کامل به این صورت بدید
    کد:
    /online/rebootcheck.sh
    خیلی ممنون آقا حمید مشکل حل شد.

  4. Thanks MH.Mousavi thanked for this post.
  5. #553
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2021
    نوشته ها
    7
    Post Thanks / Like
    سلام من مودم رو طبق آموزشهای همینجا آنلاک کردم و الان فریمور صفحه 14 همین تاپیک روی مودم زدم.
    فریمور مود شده 3.6 پایدار مودم tf-i60 ایرانسل نسخه 81.201.01.01.234

    همه چیز خوبه فقط یه ایرادی بعد از آنلاک و نصب این فریمور برام بوجود اومده، گوشی به راحتی به وای فای مودم وصل نمیشه. باید 10 دفه اسکن کنه تا بتونه وای فای مودم رو پیدا کنه، سیگنالش هم قوی هست اما توی گوشی راحت پیدا نمیشه. متوجه شدم که اگه گوشی در حالت پرواز باشه و بعد وای فای روشن کنم راحت تر پیدا میشه و کانکت میشه. راه حلی داره؟

    یه سوال دیگه، V پی N توی این مودم و فریمور کار میکنه؟ میتونم یه اکانت بخرم توی مودم ست کنم؟

  6. #554
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    410
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط gherti69 نمایش پست ها
    سلام من مودم رو طبق آموزشهای همینجا آنلاک کردم و الان فریمور صفحه 14 همین تاپیک روی مودم زدم.
    فریمور مود شده 3.6 پایدار مودم tf-i60 ایرانسل نسخه 81.201.01.01.234

    همه چیز خوبه فقط یه ایرادی بعد از آنلاک و نصب این فریمور برام بوجود اومده، گوشی به راحتی به وای فای مودم وصل نمیشه. باید 10 دفه اسکن کنه تا بتونه وای فای مودم رو پیدا کنه، سیگنالش هم قوی هست اما توی گوشی راحت پیدا نمیشه. متوجه شدم که اگه گوشی در حالت پرواز باشه و بعد وای فای روشن کنم راحت تر پیدا میشه و کانکت میشه. راه حلی داره؟

    یه سوال دیگه، V پی N توی این مودم و فریمور کار میکنه؟ میتونم یه اکانت بخرم توی مودم ست کنم؟
    گوشیت احیانا شیائومی نیست؟
    بچه ها تست کرده بودن میشد ولی من خودم تست نکردم فقط پروتوکلهای قدیمی رو هم ساپورت میکنه اول پروتکل هایی که مودمت ساپورت میکنه چک کن برا همونا بخر البته ممکن هم هست اپراتوری که ازش اینترنت گرفتید اون پروتکل هارو بسته باشه

  7. #555
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2021
    نوشته ها
    7
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    گوشیت احیانا شیائومی نیست؟
    بچه ها تست کرده بودن میشد ولی من خودم تست نکردم فقط پروتوکلهای قدیمی رو هم ساپورت میکنه اول پروتکل هایی که مودمت ساپورت میکنه چک کن برا همونا بخر البته ممکن هم هست اپراتوری که ازش اینترنت گرفتید اون پروتکل هارو بسته باشه
    نه گوشیم سامسونگ هست، قبل از آنلاک و تغییر فریمور همچین مشکلی نداشتم و راحت وصل میشد. بعد از آنلاک اینجوری شده.
    چه پروتوکلی بهتر جواب میده روی این مودم که بگردم همونو بخرم. نت همراه اول

  8. #556
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    410
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط gherti69 نمایش پست ها
    نه گوشیم سامسونگ هست، قبل از آنلاک و تغییر فریمور همچین مشکلی نداشتم و راحت وصل میشد. بعد از آنلاک اینجوری شده.
    چه پروتوکلی بهتر جواب میده روی این مودم که بگردم همونو بخرم. نت همراه اول
    یه فریمور جنرال هم از آقای ابیانی تو سایت هست اون برا هواوی هست و اکثر امکاناتش فعاله اونو نصب کن ببین مشکل وافایت حل میشه
    همونطور که گفتم بسته به اپراتورت باید چک کنی من خودم متاسفانه چک نکردم

  9. #557
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2021
    نوشته ها
    7
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط MH.Mousavi نمایش پست ها
    یه فریمور جنرال هم از آقای ابیانی تو سایت هست اون برا هواوی هست و اکثر امکاناتش فعاله اونو نصب کن ببین مشکل وافایت حل میشه
    همونطور که گفتم بسته به اپراتورت باید چک کنی من خودم متاسفانه چک نکردم
    فریمور آقای ابیانی مجددا نیاز به لحیم کاری داره؟
    دوباره لاک نمیشه؟
    لینکش بیزحمت بدین

  10. #558
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    410
    Post Thanks / Like

    فریمور هواوی نسخه _81.198.11.00.00 با قابلیت ADB و تلنت

    نقل قول نوشته اصلی توسط gherti69 نمایش پست ها
    فریمور آقای ابیانی مجددا نیاز به لحیم کاری داره؟
    دوباره لاک نمیشه؟
    لینکش بیزحمت بدین

    امکانات این فریمور :

    * Web-UI جدید با رابط کاربری پیشرفته و زیبا
    * IPv6 برای ایرانسلی ها
    * امکان انتخاب باند
    * USSD
    * SMS
    * VOIP و VOLTE
    * Full Device Information
    * Disabled TR-069 and Auto Update
    * Adb+Telnet
    * Vpn
    * UPnP
    * Dynamic DNS
    * Parental Control
    * قابلیت هواوی Link+ که امکان استفاده از چند مودم برای پوشش کامل شبکه و تنظیم یکپارچه این مودم ها با نرم افزار هواوی Smart Home رو به شما میده

    ❗️نصب فقط از طریق لحیم کاری (در صورتی که روی مودم فریمور پچ شده نصب شده باشد از طریق اپدیت دستی پنل هم امکان نصب وجود دارد)
    ✅ رام دارای بسته نصب خودکار هست

    لینک دانلود
    [فقط کاربران عضو قادر به دیدن لینک هستند. ]

    این فریمور رو اقای ابیانی منتشر کردن و من فقط باز نشرش کردم
    با تشکر از اقای ابیانی

  11. #559
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    410
    Post Thanks / Like
    نقل قول نوشته اصلی توسط gherti69 نمایش پست ها
    دوباره لاک نمیشه؟
    این فریمورای پچ شده رو همرو جلوی اپدیتش رو میگیرن
    بازم برای مطمئن شدن از خود اقای ابیانی باید پرسید

  12. #560
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2020
    نوشته ها
    11
    Post Thanks / Like
    فریم Firmware Mod 3.9 By HOSSEIN ABAIYANI
    بهتر نیست؟ نسخه 201 هم هست فرق دیگه هم داره؟

صفحه 56 از 77 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •